MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -

Service

All-in-service op maat

opsomming-bg

Een uitstekende service voor u, dàt is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Of het nu gaat om een schade, een defect of een onderhoud, nog voor aanvang nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek en gaan we samen met u na wat de mogelijkheden zijn. Dit eerste gesprek is voor ons zeer belangrijk en kan vaak voor u de kosten zo drukken dat we met een fractie van het bedrag dat u in gedachten had, de wagen terug in zijn oorspronkelijke staat brengen.

Carclinic heeft geen verplichtingen bij constructeurs, wat maakt dat we de markt in alle vrijheid kunnen verkennen en een degelijke kwaliteit kunnen leveren tegen de beste prijs. U bepaalt wat er gebeurt en wij stellen daarvoor een kostenraming op. Eenmaal de keuze gemaakt, doen wij de rest en kan u op beide oren slapen want de afgesproken prijs, zal ook de prijs zijn die u betaalt.

Bij een ongeval handelen wij ook het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw noden en behoeftes.

Carclinic beschikt over 13 nieuwe vervangvoertuigen die u in gebruik kunt nemen tijdens een langdurige herstelling. Indien gewenst wordt de wagen opgehaald en teruggebracht bij de klant. Of u maakt gebruik van een van onze leenfietsen.

Op alle herstellingen geniet u maar liefst tot 3 jaar garantie. Wij zijn dan ook zeker dat wij ons werk tot in te puntjes verzorgen.

Onze troeven

opsomming-bg

  • Vlotte bereikbaarheid
  • 30 jaar ervaring
  • Expertise & knowhow
  • EURO-GARANT
  • Alle merken
>

Vragen over onze servicevoorwaarden?

Onze specialisten staan voor u klaar.

img-onderhoud

Alle merken

opsomming-bg

U kunt bij Carclinic terecht voor het onderhoud (of de herstelling) van eender welke wagen. Ongeacht het merk of het model van uw wagen, bij ons bent u van harte welkom.

We beschikken bovendien over verschillende onderhoudsformules. Graag bekijken we samen met u welke onderhoudsformule voor u het meest geschikt is.

Tot snel, tot bij Carclinic!

Carclinic

Carclinic is een garage/carrosseriebedrijf gesitueerd in Lanaken. U kunt bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud van alle merken. Carclinic steunt op een schat aan ervaring die de zaakvoerders in hun jarenlange carrière hebben opgebouwd.

Lees meer

Service

Een uitstekende service voor u? Dat is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Wij handelen het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we rekening met uw noden en behoeftes.

Lees meer

Offerte

Wenst u een offerte aan te vragen voor het herstellen van uw wagen? Via ons online offerteformulier kunt u erg eenvoudig foto's van de schade aan uw wagen aan ons bezorgen. Op basis daarvan kunnen wij u dan een gerichte offerte bezorgen.

Lees meer

duurzaamreparerenllr logoeurogarant

Contactgegevens

MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -
Ma-Vr: 8u tot 12u en 13u tot 17.30u