MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -

Over Carclinic

opsomming-bg

Carclinic is een garage/carrosseriebedrijf gesitueerd in Lanaken, Limburg. U kunt bij ons terecht voor de herstellingen en het onderhoud van uw wagen, ongeacht het merk. Carclinic steunt op de jarenlange ervaring die de zaakvoerders in hun rijkgevulde carrière hebben opgebouwd. Naast deze ervaring, is ook de uitgebreide kennis op de werkvloer enorme een troef voor Carclinic. Het is de combinatie van deze sterktes die ervoor zorgen dat we u, als klant, een uitzonderlijke service kunnen bieden.

Klanttevredenheid en kwalitatief hoogstaande herstellingen dragen we hoog in het vaandel. Wat ons onderscheidt van andere collega’s? We gaan steeds uit van een gepersonaliseerde aanpak met oplossingen op maat van de klant. Bij Carclinic is de afgesproken prijs, de prijs die u als klant betaalt. Geen nare verrassingen op uw factuur. Spring gerust eens binnen voor een vrijblijvende kostenraming.

Onze carrosserie is Eurogarant, wat u als klant garandeert dat er met de meest moderne technieken en gereedschappen gewerkt wordt..

Onze troeven

opsomming-bg

  • Vlotte bereikbaarheid
  • 30 jaar ervaring
  • Expertise & knowhow
  • EURO-GARANT
  • Alle merken
>

Vragen over onze servicevoorwaarden?

Onze specialisten staan voor u klaar.

img-onderhoud

Alle merken

opsomming-bg

U kunt bij Carclinic terecht voor het onderhoud (of de herstelling) van eender welke wagen. Ongeacht het merk of het model van uw wagen, bij ons bent u van harte welkom.

We beschikken bovendien over verschillende onderhoudsformules. Graag bekijken we samen met u welke onderhoudsformule voor u het meest geschikt is.

Tot snel, tot bij Carclinic!

Carclinic

Carclinic is een garage/carrosseriebedrijf gesitueerd in Lanaken. U kunt bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud van alle merken. Carclinic steunt op een schat aan ervaring die de zaakvoerders in hun jarenlange carrière hebben opgebouwd.

Lees meer

Service

Een uitstekende service voor u? Dat is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Wij handelen het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we rekening met uw noden en behoeftes.

Lees meer

Offerte

Wenst u een offerte aan te vragen voor het herstellen van uw wagen? Via ons online offerteformulier kunt u erg eenvoudig foto's van de schade aan uw wagen aan ons bezorgen. Op basis daarvan kunnen wij u dan een gerichte offerte bezorgen.

Lees meer

duurzaamreparerenllr logoeurogarant

Contactgegevens

MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -
Ma-Vr: 8u tot 12u en 13u tot 17.30u