MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -

INFO van Carclinic

opsomming-bg

De ervaring leert ons dat de manier waarop u zelf met het onderhoud van uw wagen omgaat, een grote invloed heeft op de kosten die u er later aan zal hebben. Daarom vindt u hieronder enkele tips die u helpen met het onderhoud waardoor u zelf al snel veel geld uitspaart aan onderhoud door een professionele firma. Bij autoschade dient u dit altijd zo spoedig mogelijk binnen 1 dag te melden bij uw verzekeraar, tussenpersoon of leasemaatschappij. Hebt u autoschade geleden in het weekend dan hoeft u deze niet binnen 24 uur te melden, maar kan het ook nog op maandag. Voor melding van de autoschade is het van belang dat u het Europees Aanrijdingsformulier hebt ingevuld en dat dit getekend werd door de betrokken partijen.

Carclinic

Carclinic is een garage/carrosseriebedrijf gesitueerd in Lanaken. U kunt bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud van alle merken. Carclinic steunt op een schat aan ervaring die de zaakvoerders in hun jarenlange carrière hebben opgebouwd.

Lees meer

Service

Een uitstekende service voor u? Dat is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Wij handelen het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we rekening met uw noden en behoeftes.

Lees meer

Offerte

Wenst u een offerte aan te vragen voor het herstellen van uw wagen? Via ons online offerteformulier kunt u erg eenvoudig foto's van de schade aan uw wagen aan ons bezorgen. Op basis daarvan kunnen wij u dan een gerichte offerte bezorgen.

Lees meer

duurzaamreparerenllr logoeurogarant

Contactgegevens

MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -
Ma-Vr: 8u tot 12u en 13u tot 17.30u