MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -

Onderhoud

Wees gerust!

opsomming-bg

Beschikbaar in Lanaken

Bent u iemand die vaak achter het stuur te vinden is? Dan weet u vast en zeker hoe belangrijk het is om te kunnen beschikken over een goed onderhouden wagen. Een wagen die u veilig en zonder problemen brengt naar waar u wilt.

Wees gerust, ook wij hechten hier enorm veel belang aan. Carclinic nodigt u dan ook vrijblijvend uit: spring gerust eens binnen voor gratis advies en een kostenraming voor het onderhoud van uw wagen. U zal zien dat u bij ons in goede handen bent, we hopen u snel te mogen ontvangen.

Onze troeven

opsomming-bg

  • Vlotte bereikbaarheid
  • 30 jaar ervaring
  • Expertise & knowhow
  • Euro-Garant
  • Alle merken
>

Vragen over onderhoud?

Onze specialisten staan voor u klaar.

img-onderhoud

Alle merken

opsomming-bg

U kunt bij Carclinic terecht voor het onderhoud (of de herstelling) van eender welke wagen. Ongeacht het merk of het model van uw wagen, bij ons bent u van harte welkom.

We beschikken bovendien over verschillende onderhoudsformules. Graag bekijken we samen met u welke onderhoudsformule voor u het meest geschikt is.

Tot snel, tot bij Carclinic!

Carclinic

Carclinic is een garage/carrosseriebedrijf gesitueerd in Lanaken. U kunt bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud van alle merken. Carclinic steunt op een schat aan ervaring die de zaakvoerders in hun jarenlange carrière hebben opgebouwd.

Lees meer

Service

Een uitstekende service voor u? Dat is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Wij handelen het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we rekening met uw noden en behoeftes.

Lees meer

Offerte

Wenst u een offerte aan te vragen voor het herstellen van uw wagen? Via ons online offerteformulier kunt u erg eenvoudig foto's van de schade aan uw wagen aan ons bezorgen. Op basis daarvan kunnen wij u dan een gerichte offerte bezorgen.

Lees meer

duurzaamreparerenllr logoeurogarant

Contactgegevens

MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -
Ma-Vr: 8u tot 12u en 13u tot 17.30u