MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -

Carrosserie

Wat doen we?

opsomming-bg

Beschikbaar in Alken & Lanaken

Carclinic helpt u graag verder met de herstelling van het koetswerk van uw wagen. We herstellen alle merken, en hebben specialisten in huis voor elk type herstelling.

Naast de klassieke carrosseriewerken zijn we ook sterk in het uitvoeren van Smart-Repair. Dit is een snelle, gedeeltelijke herstelling die ervoor zorgt dat uw wagen er weer prima uitziet. Andere grote voordelen van deze Smart-Repair zijn het aantrekkelijke tarief waartegen herstellingen gedaan kunnen worden en uiteraard de tijd die ermee bespaard wordt. We kunnen bijvoorbeeld deuken verwijderen zonder dat gedeelte van de wagen opnieuw te moeten lakken (PDR of Paintless Dent Remove). Om kleine schadegevallen te herstellen, zetten we spotspray in. Zo kunnen we de herstelling uitvoeren zonder het volledige deel te moeten herschilderen.

Smart-Repair bidet ook de mogelijkheid om gescheurde bumpers te herstellen in plaats van ze volledig te moeten vervangen. Het resultaat? Wederom een lagere herstelkost en een enorme tijdsbesparing.

Onze carrosserie is Eurogarant, wat u als klant garandeert dat er met de meest moderne technieken en gereedschappen gewerkt wordt. We meten uw voertuig op de vaste meetpunten met het 3D-meettoestel. We beschikken over een ultra-moderne en kraaknette werkplaats met een moderne spuitcabine, uitgerust met versnelde droogtechnieken. Kortom we hebben alles in huis om uw wagen er weer als nieuw te laten uitzien.

Onze troeven

opsomming-bg

  • Vlotte bereikbaarheid
  • 30 jaar ervaring
  • Expertise & knowhow
  • EURO-GARANT
  • Flexibel in planning
>

Vragen over carrosserie?

Onze specialisten staan voor u klaar.

img-carosserie

TERWIJL U WACHT

opsomming-bg

Het is een situatie waar we vroeg of laat allemaal wel eens mee te kampen krijgen: een afgereden spiegel, een blutsje in het carrosseriewerk of wat krassen in de lak. Op dat moment is het goed te weten dat Carclinic voor u klaar staat.


Vaak kunnen wij de schade moeiteloos herstellen terwijl u wacht. Geniet rustig van een kopje koffie en wij doen de rest! Wij maken er onze missie van om u zo snel mogelijk te kunnen verder te helpen en dit tegen een bijzonder scherp tarief.

Carclinic

Carclinic is een garage/carrosseriebedrijf gesitueerd in Lanaken. U kunt bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud van alle merken. Carclinic steunt op een schat aan ervaring die de zaakvoerders in hun jarenlange carrière hebben opgebouwd.

Lees meer

Service

Een uitstekende service voor u? Dat is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Wij handelen het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we rekening met uw noden en behoeftes.

Lees meer

Offerte

Wenst u een offerte aan te vragen voor het herstellen van uw wagen? Via ons online offerteformulier kunt u erg eenvoudig foto's van de schade aan uw wagen aan ons bezorgen. Op basis daarvan kunnen wij u dan een gerichte offerte bezorgen.

Lees meer

duurzaamreparerenllr logoeurogarant

Contactgegevens

MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -
Ma-Vr: 8u tot 12u en 13u tot 17.30u