MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -

Uw auto krijgt het stevig te verduren in de winter: lage temperaturen, vorst, ijsvorming, … Hoe zorgt u ervoor dat u zonder zorgen de baan op kan? Onze 5 tips wapenen uw auto tegen de vrieskou.

1. Trek uw handrem niet op
Bij vorst laat u best het optrekken van uw handrem achterwege. Zet uw wagen liever in eerste versnelling. Zo voorkomt u dat uw handrem vast vriest.

2. Maak uw auto regelmatig schoon
Hoewel het niet altijd een pretje is om in de koude uw auto te poetsen, kan u dit toch best doen. Ijs, sneeuw en strooizout zijn namelijk erg belastend voor de carrosserie van uw wagen. Smeer na de poetsbeurt uw rubbers en sloten in met wat vet, siliconenspray of talkpoeder om zo de kans op vasthechting te verminderen.

3. Schakel onnodige elektronica uit
Door de vele elektronische snufjes krijgen autobatterijen van moderne wagens het hard te verduren. Denk maar aan navigatie, airco, zetelverwarming, … Wilt u uw wagen starten na een nachtje vrieskou? Schakel alle toepassingen dan even uit!

4. Voorkom bevroren autoruiten
Bescherm u voor- en achterruit met een antivriesdeken of simpelweg een stuk karton. Een stukje karton onder uw ruitenwissers plaatsen zorgt er dan weer voor dat deze zich niet vasthechten aan uw ruit.

5. Hulpmiddelen bij de hand
Winterklaar? Dat betekent ook: wees voorbereid! Leg steeds start- en sleepkabels, een stevige ijskrabber, matten om weg te rijden uit sneeuw of een schep in uw wagen. Zo bent u klaar om de winterse baan te trotseren!

Klaar om de koude te trotseren of kan u toch nog een handje hulp gebruiken? Spring gerust eens binnen, ons vakkundig team helpt u graag verder!

Bevroren voorruit

Carclinic

Carclinic is een garage/carrosseriebedrijf gesitueerd in Lanaken. U kunt bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud van alle merken. Carclinic steunt op een schat aan ervaring die de zaakvoerders in hun jarenlange carrière hebben opgebouwd.

Lees meer

Service

Een uitstekende service voor u? Dat is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Wij handelen het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we rekening met uw noden en behoeftes.

Lees meer

Offerte

Wenst u een offerte aan te vragen voor het herstellen van uw wagen? Via ons online offerteformulier kunt u erg eenvoudig foto's van de schade aan uw wagen aan ons bezorgen. Op basis daarvan kunnen wij u dan een gerichte offerte bezorgen.

Lees meer

duurzaamreparerenllr logoeurogarant

Contactgegevens

MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -
Ma-Vr: 8u tot 12u en 13u tot 17.30u