MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -

Hoe regelt u de onderhoudsbeurten van uw wagenpark? Is er een collega die al die afspraken inboekt voor uw medewerkers? En moeten ze daar dan blijven wachten tijdens het onderhoud van hun bedrijfswagen? Of regelt u een vervangauto? Elk van die scenario’s kost u een hoop geregel, tijd en geld. Dankzij onze onderhoudsmobiel kan dat een pak sneller, makkelijker en goedkoper.

Onze onderhoudsmobiel is volledig ingericht om elk onderhoud tot in de puntjes uit te voeren. Zo is hij uitgerust met een bandencentrale. En heeft deze mobiel een ingebouwde hefbrug zodat onze mechanieker makkelijk aan de onderkant van uw wagens kan.

Duidelijke afspraken, correcte afrekening

Wij werken volgens het Blue Box-systeem. In zo’n box zitten alle mogelijke onderdelen die we nodig hebben voor het onderhoud van uw bedrijfswagens: luchtfilters, cilinderkoppen, brandstofslangen, remblokken… . Want wij weten uiteraard niet op voorhand wat er precies aan vervanging toe is. Na afloop van het onderhoud overlopen we de onderdelen die uit de Blue Box zijn verdwenen. En komen we tot een correcte afrekening.

U bespaart tijd en geld

Door het onderhoud van een bedrijfswagen ter plaatse te laten uitvoeren, bespaart u enorm veel tijd. Anders moeten uw collega’s zich zelf aanmelden bij de garage. Ofwel laat u ze daar wachten en kost het u tijd. Ofwel regelt u een vervangwagen. Maar dat kost u dan weer geld. En ’s avonds is er weer dat tijdverlies als ze hun auto gaan ophalen.

Onze onderhoudsmobiel inschakelen, is een pak makkelijker. Terwijl uw collega’s rustig verder werken bij u op kantoor, brengen wij uw heel wagenpark weer in orde. En ’s avonds vertrekken ze gewoon weer naar huis. Zonder tijdverlies, zonder dat er verschillende afspraken los van elkaar moeten ingeboekt worden. U laat ons weten waar we moeten zijn, over welke en hoeveel auto’s het gaat en wij doen de rest. Da’s makkelijk, toch?

Onderhoud bedrijfswagen: meer weten?

Overtuigd van onze manier van werken? Of wilt u meer weten over onze aanpak en de voordelen voor uw bedrijf? Laat het ons weten!

onderhoud bedrijfswagens

Carclinic

Carclinic is een garage/carrosseriebedrijf gesitueerd in Lanaken. U kunt bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud van alle merken. Carclinic steunt op een schat aan ervaring die de zaakvoerders in hun jarenlange carrière hebben opgebouwd.

Lees meer

Service

Een uitstekende service voor u? Dat is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Wij handelen het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we rekening met uw noden en behoeftes.

Lees meer

Offerte

Wenst u een offerte aan te vragen voor het herstellen van uw wagen? Via ons online offerteformulier kunt u erg eenvoudig foto's van de schade aan uw wagen aan ons bezorgen. Op basis daarvan kunnen wij u dan een gerichte offerte bezorgen.

Lees meer

duurzaamreparerenllr logoeurogarant

Contactgegevens

MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -
Ma-Vr: 8u tot 12u en 13u tot 17.30u