MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -

Hoewel het aantal carwashzaken als paddenstoelen uit de grond schieten, is er één ding zeker: uw auto wassen, dat doet u nog altijd het best met de hand. Een blinkende wagen zonder krassen? Wij weten hoe het moet! 

Op de juiste plek

Uw auto wassen? Alvorens u aan de slag gaat, is het belangrijk dat u uw wagen in de schaduw parkeert. Zo droogt het water minder snel op en zit u niet met vervelende strepen opgezadeld.

Aan de slag!

Neem er twee emmers bij. Eentje vult u gewoon met warm water, bij de andere voegt u autoshampoo toe. U gebruikt best geen afwasmiddel. Dit tast namelijk de waslaag van uw wagen aan.

Haal de tuinslang erbij en spuit uw wagen goed nat.

Aandacht voor de velgen

Gebruik eerst een zachte borstel om het meeste vuil te verwijderen. Vervolgens kan u ze gewoon inzepen en afspoelen.

Inzepen!

Zeep uw wagen vervolgens helemaal in met een propere spons en verwijder eventuele vlekken. De spons spoelt u regelmatig uit in de emmer met proper water.

Klaar met inzepen? Tijd om uw wagen weer af te spoelen!

Klaar voor de finishing touch?

Neem één - of meerdere - microvezeldoekjes en wrijf uw wagen helemaal droog. Zo voorkomt u vervelende vlekken en geniet u van een blinkende wagen.

U merkt het, uw auto wassen is zo moeilijk niet. Zit u toch nog met vragen? Ons ervaren team staat steeds voor u klaar!

auto wassen

Carclinic

Carclinic is een garage/carrosseriebedrijf gesitueerd in Lanaken. U kunt bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud van alle merken. Carclinic steunt op een schat aan ervaring die de zaakvoerders in hun jarenlange carrière hebben opgebouwd.

Lees meer

Service

Een uitstekende service voor u? Dat is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Wij handelen het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we rekening met uw noden en behoeftes.

Lees meer

Offerte

Wenst u een offerte aan te vragen voor het herstellen van uw wagen? Via ons online offerteformulier kunt u erg eenvoudig foto's van de schade aan uw wagen aan ons bezorgen. Op basis daarvan kunnen wij u dan een gerichte offerte bezorgen.

Lees meer

duurzaamreparerenllr logoeurogarant

Contactgegevens

MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -
Ma-Vr: 8u tot 12u en 13u tot 17.30u