MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -

Als ’s nachts de temperaturen onder nul duiken, is het ’s morgens een race tegen de klok om uw wagen ijsvrij te krijgen én alsnog op tijd op uw werk te verschijnen. Speciaal voor u selecteerden we enkele tips om een bevroren ruit te voorkomen of om het dooiproces te versnellen. 

Een stuk karton op uw voorruit

De tip die iedereen kent, maar wel degelijk werkt. Door een speciaal scherm, stuk karton of oude deken op uw ruit te plaatsen moet u ’s morgens niet krabben. Let er wel op dat u dit tussen de ruitenwisser en uw autoruit plaats. Anders kunnen de ruitenwissers vastvriezen aan uw ruit.

Laat koud of warm water achterwege

Warm of koud water over uw ruit gieten om snel te ontdooien? Dat doet u best niet. Indien u kleine barstjes in uw ruit heeft -vaak niet eens zichtbaar- kan vervolgens de hele ruit breken.

Indien het nog steeds vriest buiten kan het water opnieuw aanvriezen. En dat betekent: alsnog krabben.

Gebruik uw ruitenwisser niet

Uw ruitenwisser gebruiken om ijs te verwijderen? Stop! Het rubber van uw ruitenwissers zal hierdoor snel slijten en de motor of zekering van uw ruitenwissers dreigt het hierdoor te begeven. Gebruik liever een stevige ijskrabber of een antivriesmiddel om het krabben te vergemakkelijken.

Voorkom een boete

Volgens de wegcode moet een bestuurder steeds een goed zicht op de weg hebben. Zowel door de voor- als achterruit, maar ook door de zijruiten. Voorkom een boete en maak alle ruiten voldoende ijsvrij.

Ijskrabber in de hand? Tijd om uw ruit in ijltempo ijsvrij te maken! Zit u toch nog met vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

auto krabben

Carclinic

Carclinic is een garage/carrosseriebedrijf gesitueerd in Lanaken. U kunt bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud van alle merken. Carclinic steunt op een schat aan ervaring die de zaakvoerders in hun jarenlange carrière hebben opgebouwd.

Lees meer

Service

Een uitstekende service voor u? Dat is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Wij handelen het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we rekening met uw noden en behoeftes.

Lees meer

Offerte

Wenst u een offerte aan te vragen voor het herstellen van uw wagen? Via ons online offerteformulier kunt u erg eenvoudig foto's van de schade aan uw wagen aan ons bezorgen. Op basis daarvan kunnen wij u dan een gerichte offerte bezorgen.

Lees meer

duurzaamreparerenllr logoeurogarant

Contactgegevens

MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -
Ma-Vr: 8u tot 12u en 13u tot 17.30u