MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -

Uw winterbanden bewaren: hoe pakt u dat nu het beste aan?  Zodat ze in de winter weer volop kunnen presteren? Wij helpen u graag op weg. Want een goede stockage tijdens de winterslaap zorgt ervoor dat uw banden langer meegaan.

Bandenrek

Na het noteren van de plaats (rechtsvoor, linksachter, …) is het tijd om uw winterbanden te stockeren. Banden met een velg? Die bewaart u best horizontaal en bij voorkeur op een bandenrek. Winterbanden bewaren zonder velg? Dat doet u best verticaal, op een ondersteunend rek.

Plaatst u de banden gewoon op de vlakke vloer, dan gaat hun optimale vorm verloren. Is uw band toch verzakt? Dat hoeft geen drama te zijn. Bij het opwarmen van de band verdwijnt deze verzakking gewoon.

Indien uw banden meer dan 6 maanden verkeerd zijn opgeslagen, is de schade jammer genoeg niet meer te verhelpen…

Droge ruimte

Winterbanden bewaren in een vochtige kelder? Niet zo’n optimale omgeving! Uw winterbanden bewaart u het best in een droge, niet al te warme ruimte met weinig natuurlijk licht. Zo voorkomt u het uitdrogen, brozer worden of scheuren van het rubber. Een degelijke bandenhoes is hierbij een handig hulpmiddel.

Winterbanden bewaren: helemaal mee?

Of zit u toch nog met enkele vragen? Kom gerust eens langs, onze experts helpen u graag verder!

banden bewaren

Carclinic

Carclinic is een garage/carrosseriebedrijf gesitueerd in Lanaken. U kunt bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud van alle merken. Carclinic steunt op een schat aan ervaring die de zaakvoerders in hun jarenlange carrière hebben opgebouwd.

Lees meer

Service

Een uitstekende service voor u? Dat is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Wij handelen het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we rekening met uw noden en behoeftes.

Lees meer

Offerte

Wenst u een offerte aan te vragen voor het herstellen van uw wagen? Via ons online offerteformulier kunt u erg eenvoudig foto's van de schade aan uw wagen aan ons bezorgen. Op basis daarvan kunnen wij u dan een gerichte offerte bezorgen.

Lees meer

duurzaamreparerenllr logoeurogarant

Contactgegevens

MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -
Ma-Vr: 8u tot 12u en 13u tot 17.30u