MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -

Vertrekt u binnenkort met de auto op vakantie? Naast uw bagage zorgt u er best voor dat ook uw wagen helemaal in orde is. Waar moet u nu precies op letten om veilig op weg te gaan? Wij leggen het u graag uit. 

De juiste bandenspanning

In onze blog over de juiste bandenspanning kon u alvast lezen hoe belangrijk de correcte spanning is. De juiste bandenspanning voor uw wagen? Die vindt u in de handleiding.

Profiel: check?

Daarnaast werpt u ook best een blik op het profiel van uw banden voor u met de auto op vakantie vertrekt. Het profiel moet minimaal 1,6 mm zijn. Ook het reservewiel en eventueel gereedschap om een wiel te vervangen is best aanwezig.

Onder de motorkap

Tijd om de motorkap te openen. Check het oliepeil, de koel- en ruitenwisservloeistof. Als u met de auto op vakantie vertrekt, is wat reserve geen overbodige luxe! Tijdens een lange rit verbruikt uw wagen namelijk meer dan gebruikelijk.

Veilig opgeborgen

Verzekeringen, inschrijvingsbewijs of rijbewijs dat zoek geraakt? Of erger nog, gestolen wordt? Maak voor u met de auto op vakantie gaat enkele kopieën en berg ze veilig op in uw reiskoffer. Ook de reservesleutels van uw wagen bewaart u best hier.

Verkoeling

Reist u naar een zuiderse bestemming? Dan kan u niet zonder de koele bries van uw airco. Uw airco laten nakijken, dat laat u dan weer best doen door echte vakmannen. Een slecht onderhouden airco is namelijk een broeihaard van bacteriën!

Tijd om te vertrekken

Alles in orde om met de auto op vakantie te gaan? Tijd voor vakantiepret! Wilt u helemaal zeker zijn? Kom gerust eens langs, wij kijken uw wagen graag na en zorgen dat hij in topconditie is voor de reis.

autovakantie

Carclinic

Carclinic is een garage/carrosseriebedrijf gesitueerd in Lanaken. U kunt bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud van alle merken. Carclinic steunt op een schat aan ervaring die de zaakvoerders in hun jarenlange carrière hebben opgebouwd.

Lees meer

Service

Een uitstekende service voor u? Dat is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Wij handelen het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we rekening met uw noden en behoeftes.

Lees meer

Offerte

Wenst u een offerte aan te vragen voor het herstellen van uw wagen? Via ons online offerteformulier kunt u erg eenvoudig foto's van de schade aan uw wagen aan ons bezorgen. Op basis daarvan kunnen wij u dan een gerichte offerte bezorgen.

Lees meer

duurzaamreparerenllr logoeurogarant

Contactgegevens

MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -
Ma-Vr: 8u tot 12u en 13u tot 17.30u