MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -

Een lange reis voor de boeg met een stel actieve kinderen op de achterbank? Toegegeven, het is geen eitje om ze meerdere uren stil te houden. De onverbiddelijke “Is het nog ver?” wilt u dan ook zo lang mogelijk uitstellen. Daarom stelden we enkele praktische tips op voor een autovakantie met kinderen. 

Organisatietalent

Een autovakantie met kinderen, dat is een kwestie van organiseren. Het favoriete speelgoed of de lievelingsknuffel zijn dingen die u zeker niet mag vergeten. Daarnaast kan u een soort verrassingstas samenstellen. De inhoud? Enkele nieuwe speeltjes, (kleur)boekjes, reisspellen, … Perfect om tevoorschijn te toveren op momenten waarbij het geduld opraakt.

De klassiekers

Een autovakantie met kinderen betekent ook de obligatoire reisspelletjes spelen! Auto’s tellen, woorden maken met nummerplaten, auto-bingo en zoveel meer. Haal uw meest creatieve ideeën boven en spelen maar!

Hoera voor technologie

Zijn de spelletjes beu gespeeld en de boekjes uitgelezen? Tijd voor wat technologie. Tegenwoordig koopt u dvd-spelers met 2 schermen voor nog geen geld. De favoriete klassieker of een nieuwe film erin en ze zijn weer stil!

Vergeet ook de tablet of smartphone niet. Download op voorhand enkele leuke spelletjes of audioboeken en geniet van rust in de wagen.

Las pauzes in

Tijdens een autovakantie met kinderen, is het best dat u om de 2 uren stopt voor een rust- of plaspauze. Perfect voor de chauffeur om even te rusten, maar nog beter voor de kinderen om al hun energie kwijt te kunnen. Laat ze gerust ravotten, roepen, springen en rennen. Een uurtje speelplezier voor hen resulteert vervolgens in slapende kinderen op de achterbank. Win-win.

Vergeet de terugreis niet

Na een leuke heenreis, wordt de terugweg al eens over het hoofd gezien. Deze duurt even lang als de heenreis en is ook best gevuld met vertier en spelplezier. Want een stresserende terugreis is het laatste wat je wilt.

Op weg!

U merkt het, een autovakantie met kinderen is, met behulp van de juiste tips, perfect mogelijk. Maar hoe zit het met uw auto zelf? Aarzel niet ons te contacteren!

 autovakantie met kinderen

Carclinic

Carclinic is een garage/carrosseriebedrijf gesitueerd in Lanaken. U kunt bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud van alle merken. Carclinic steunt op een schat aan ervaring die de zaakvoerders in hun jarenlange carrière hebben opgebouwd.

Lees meer

Service

Een uitstekende service voor u? Dat is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Wij handelen het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we rekening met uw noden en behoeftes.

Lees meer

Offerte

Wenst u een offerte aan te vragen voor het herstellen van uw wagen? Via ons online offerteformulier kunt u erg eenvoudig foto's van de schade aan uw wagen aan ons bezorgen. Op basis daarvan kunnen wij u dan een gerichte offerte bezorgen.

Lees meer

duurzaamreparerenllr logoeurogarant

Contactgegevens

MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -
Ma-Vr: 8u tot 12u en 13u tot 17.30u