MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -

Jarenlang zorgeloos genieten van uw wagen? Dan is een onderhoud op tijd en stond van groot belang. Zo heeft u minder kans op grote kosten én een grotere kans op groen licht bij uw volgende autokeuring. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een klein en groot onderhoud? Wij leggen het u graag uit!

Klein onderhoud

  • Om de 10.000 kilometer;
  • Check van zo’n 20 punten;
  • Op het programma: vloeistoffenpeil, remmen, verlichting, banden, verversing olie, controle accu, ... .

Groot onderhoud

  • Om de 30.000 kilometer;
  • De basis is een klein onderhoud, maar omvat extra werkzaamheden.
  • Extra op het programma: nazicht schokdempers, controle uitlaat, vervanging bougies, vervanging luchtfilter, … .
  • Eventuele andere reparaties die bij nazicht aan het licht komen.

Het onderhoudsboekje

Wanneer u aan welk onderhoud toe bent? Dat staat in uw onderhoudsboekje! Een handig hulpmiddel voor u en uw garagist om het overzicht te bewaren. Naast info over de technische kenmerken van uw wagen, vermeldt het de frequentie van onderhoud en eventuele aanvullende ingrepen.

Draag steeds zorg voor dit boekje. En let erop dat het bij iedere onderhoudsbeurt wordt afgestempeld. Want uw onderhoudsboekje is uiterst belangrijk bij de verkoop van uw wagen.

Op maat van uw wagen

Let wel, al deze richtlijnen verschillen van automerk tot automerk. Is uw wagen ouder dan tien jaar? Bent u vaak op de baan? Of gebruikt u uw wagen amper? Dan gelden uiteraard andere voorschriften.

Komt het volgende onderhoud eraan? Leg een afspraak vast en wij doen de rest!

Onderhoud wagen

Carclinic

Carclinic is een garage/carrosseriebedrijf gesitueerd in Lanaken. U kunt bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud van alle merken. Carclinic steunt op een schat aan ervaring die de zaakvoerders in hun jarenlange carrière hebben opgebouwd.

Lees meer

Service

Een uitstekende service voor u? Dat is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Wij handelen het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we rekening met uw noden en behoeftes.

Lees meer

Offerte

Wenst u een offerte aan te vragen voor het herstellen van uw wagen? Via ons online offerteformulier kunt u erg eenvoudig foto's van de schade aan uw wagen aan ons bezorgen. Op basis daarvan kunnen wij u dan een gerichte offerte bezorgen.

Lees meer

duurzaamreparerenllr logoeurogarant

Contactgegevens

MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -
Ma-Vr: 8u tot 12u en 13u tot 17.30u