MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -

Uw winterbanden bewaren: hoe pakt u dat nu het beste aan?  Zodat ze in de winter weer volop kunnen presteren? Wij helpen u graag op weg. Want een goede stockage tijdens de winterslaap zorgt ervoor dat uw banden langer meegaan.

De winter loopt op zijn einde en de temperaturen beginnen te stijgen. Het perfecte moment om naar zomerbanden te wisselen. Maar wanneer ruilt u uw winterse exemplaren best in? En waarom eigenlijk?

Als ’s nachts de temperaturen onder nul duiken, is het ’s morgens een race tegen de klok om uw wagen ijsvrij te krijgen én alsnog op tijd op uw werk te verschijnen. Speciaal voor u selecteerden we enkele tips om een bevroren ruit te voorkomen of om het dooiproces te versnellen. 

Temperaturen onder nul? Een platte batterij is een van de meest voorkomende redenen waarom uw auto niet start. Omdat voorkomen beter dan genezen is, stelden we enkele handige tips voor u op. Houd ze in uw achterhoofd en voorkom dat uw wagen niet start!

Hoe regelt u de onderhoudsbeurten van uw wagenpark? Is er een collega die al die afspraken inboekt voor uw medewerkers? En moeten ze daar dan blijven wachten tijdens het onderhoud van hun bedrijfswagen? Of regelt u een vervangauto? Elk van die scenario’s kost u een hoop geregel, tijd en geld. Dankzij onze onderhoudsmobiel kan dat een pak sneller, makkelijker en goedkoper.

Hoewel het aantal carwashzaken als paddenstoelen uit de grond schieten, is er één ding zeker: uw auto wassen, dat doet u nog altijd het best met de hand. Een blinkende wagen zonder krassen? Wij weten hoe het moet! 

Wie met de auto op vakantie gaat, kan het weten: u sleurt heel wat kilo’s mee. Hebt u kinderen, dan vergroot het aantal koffers en andere benodigdheden alleen maar. Zo efficiënt mogelijk uw bagage inladen: tijd voor enkele tips!

Op weg zijn naar een zuiderse vakantiebestemming of vastzitten in een file terwijl het broeierig heet is. Warm weer vraagt niet alleen een extra inspanning van u als chauffeur, maar is ook voor uw passagiers oncomfortabel. Dankzij onze tips houdt u het hoofd koel! 

Een lange reis voor de boeg met een stel actieve kinderen op de achterbank? Toegegeven, het is geen eitje om ze meerdere uren stil te houden. De onverbiddelijke “Is het nog ver?” wilt u dan ook zo lang mogelijk uitstellen. Daarom stelden we enkele praktische tips op voor een autovakantie met kinderen. 

Vertrekt u binnenkort met de auto op vakantie? Naast uw bagage zorgt u er best voor dat ook uw wagen helemaal in orde is. Waar moet u nu precies op letten om veilig op weg te gaan? Wij leggen het u graag uit. 

Carclinic

Carclinic is een garage/carrosseriebedrijf gesitueerd in Lanaken. U kunt bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud van alle merken. Carclinic steunt op een schat aan ervaring die de zaakvoerders in hun jarenlange carrière hebben opgebouwd.

Lees meer

Service

Een uitstekende service voor u? Dat is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Wij handelen het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we rekening met uw noden en behoeftes.

Lees meer

Offerte

Wenst u een offerte aan te vragen voor het herstellen van uw wagen? Via ons online offerteformulier kunt u erg eenvoudig foto's van de schade aan uw wagen aan ons bezorgen. Op basis daarvan kunnen wij u dan een gerichte offerte bezorgen.

Lees meer

duurzaamreparerenllr logoeurogarant

Contactgegevens

MEERDEGATSTRAAT 175, 3570 ALKEN
T 011/57 27 20 -

STEENWEG 18, REKEM - LANAKEN
T 089/73 98 18 -
Ma-Vr: 8u tot 12u en 13u tot 17.30u